StiriTV

Gama extinsa de televizoare LG OLED, lansata la CES2015

televizoare LG OLED ces2015

Noile televizoare LG OLED, lansate la CES2015

LG Electronics a dezvaluit gama extinsa de televizoare LG OLED in cadrul CES2015, la Las Vegas, avand 7 modele de televioare 4K OLED flexibile si curbate de 55 inch (diagonala de 54.6), 65 inch (diagonala de 64.5 inch) si 77 inch (diagonala de 76,7 inch).

„LG încurajează inovația, făcând disponibilă tehnologia acestui superb televizor pentru mai mulți consumatori”, a declarat In-Kyu Lee, vice președinte senior și șef al diviziei de televizoare și monitoare din cadrul LG Electronics Home Entertainment Company. „LG consideră că aceasta este direcția în care se îndreaptă viitorul televizoarelor și vom continua dezvoltarea și extinderea opțiunilor noastre OLED până când va deveni o opțiune viabilă pentru toți consumatorii.”

Toate televizoarele LG OLED 4K lansate in 2015 utilizeaza tehnologia WRGB, patentata de compania LG Electronics. Aceasta structura de pixeli adauga un sub pixel alb, care permite redarea extrem de realista a culorilor. Aceste televizoare incorporeaza caracteristici care asigura imaginile sa fie redate cu negru intens si culori perfecte, dar si un raport de contrast infinit. Mai mult, tehnologia optimizata True Color regleaza stabilizarea culorii, indiferent de variatiile de luminozitate, oferind o experienta deosebita, cu culori mai naturale si mai placute vederii. Noile televizoare LG OLED au un timp de reactie de maxim 0,001ms, fiind de 1000 de ori mai rapide decat TV-urile LCD conventionale, cu ecran plat.

Avand unghiuri largi de vizualizare, televizoarele LG OLED ii asigura chiar si pe cei care stau in afara axei televizorului, bucurandu-se de o calitate exceptionala a imaginii.

Un element laudabil este design-ul de tip Art Slim LG, reusind sa ofere un aspect total deosebit, cu accent pe crearea celui mai subtire televizor posibil, pastrand simplitatea si minimalismul extrem de estetice. Stand-ul transparent face televizorul sa para ca pluteste, oferind o experienta de vizionare mult mai captivanta.

televizoare LG OLED ces2015 2

 

Toate noile televizoare LG OLED 4K din 2015 au platforma webOS 2.0, cea mai recenta versiune a platformei pentru smart TV-uri, patentata de compania sud-coreeana LG. Noua versiune ofera o experienta mai simpla si mai intuitiva cu o interfata de utilizator mai imbunatatita si o serie de caracteristici impresionante. Timpul redus la pornirea dispozitivului este si el redus si, de asemenea, permite utilizatorulor sa isi personalizeze bara launcher, facand mai usoara adaugarea sau stergerea aplicatiilor preferate.

In urma acestor inovatii, conducerea LG TV OLED va fi premiata de Asociatia Consumatorulor de Produse Electronice cu premiul CES2015 privind Inovatia, pentru televizorul flexibil OLED 4K de 77 inch (Model 77EG9700), OLED 4K Floating Art Slim curbat de 65 inch (Model 65EG9600) si OLED 4K Floating Art Slim curbat de 55 inch (Model 55EF9500).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!