SmartphonesStiriVideos

Trei spoturi publicitare HTC One M9 confirma tot ce stiam pana in prezent

spoturi publicitare htc one m9

Trei spoturi publicitare HTC One M9, scapate pe Internet de HTC.

Asa cum era de asteptat, nici anul acesta HTC nu a reusit sa tina secret detaliile despre telefonul sau flagship HTC One M9, ce urmeaza a fi lansat Duminica, de 1 martie.

Astazi, au fost date publicitatii 3 spoturi publicitare HTC One M9, probabil reclamele oficiale ce vor rula pe micile ecrane, odata cu disponibilitatea telefonului in magazine si la operatori. Informatia soseste la doar 24 de ore de la scurgerea unor imagini de retail, care ne dezvaluie telefonul in diferite culori.

Aceste spoturi publicitare HTC One M9 confirma camera de 20MP de pe spatele telefonului, cat si camera UltraPixel frontala, care va permite realizarea unor selfie-uri mult mai clare, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.  Apoi, ni se dezvaluie faptul ca carcasa metalica este realizata in doua nuante, in timp ce utilizatorul ii va putea si mai multa personalitate noului One M9, prin diveristatea de teme disponibile cu noua interfata HTC Sense 7.0, ce va insoti telefonul. M9 va dispune de un Home screen widget, care permite afisarea aplicatiilor pe ecranul principal, in functie de locatia posesorului telefonului, iar Blinkfeed va oferi atentionari in cazul in care uitati de pranz sau de o mica gustare.

HTC One M9 va mosteni faimoasele difuzoare frontale BoomSound, insa tehnologia din ele oferita pana mai recent de Beats Audio, acum este data de Dolby Sound, iar difuzoarele, vor fi si mai puternice.

Mai sunt doar cateva zile pana la evenimentul de Duminica aceasta, din Barcelona.

Pareri?

https://www.youtube.com/watch?v=vsCAOpH7S5A

https://www.youtube.com/watch?v=eGvnyii8xlc

https://www.youtube.com/watch?v=HIRlEwa2ckA&feature=youtu.be

sursa

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!