SmartphonesStiri

Xperia E4g, varianta echipata LTE a lui Sony Xperia E4

Xperia E4g

La inceputul lunii februarie Sony anunta lansarea smartphone-ului Xperia E4, un model accesibil ca pret, dar care ofera o autonomie mare de utilizare (pana la 2 zile), un ecran generos de 5 inci si o experienta multimedia de calitate.

Astazi, producatorul nipon a anuntat lansarea unei variante echipate cu tehnologie 4G LTE, a aceluiasi model, denumita Xperia E4g.

“Xperia E4 aduce în segmentul mass market multe dintre caracteristicile premium pe care utilizatorii le așteaptă de la dispozitivele Sony; noul Xperia E4g are aceeași calitate și ușurință în utilizare, dar și conectivitate super rapidă 4G LTE”, a declarat Tony McNulty, Vice Președinte, Value Category Business Management la Sony Mobile Communications. “Cu o configurare simplă și durată de viață a bateriei de neegalat, de până la două zile, considerăm că ambele modele aduc valoare pentru cei care își doresc tehnologie premium Sony și experiențe adesea asociate dispozitivelor de vârf de gamă”.

Xperia E4g este totul despre Sony, la interior și la exterior; rotunjit și robust, este perfect pentru utilizarea cu o singură mână. Disponibil în culori clasice Alb și Negru, Xperia E4g păstrează forma consacrată Xperia: butonul de pornire realizat cu măiestrie, logo-ul distinctiv, inelul de oțel inoxidabil din jurul camerei foto și ecranul rezistent la zgârieturi, detalii care desăvârșesc aspectul premium.

03_Xperia-E4

Modelul Sony Xperia E4g va fi disponibil in variante single si dual SIM din luna aprilie a acestui an, la pretul de 130 de euro, anunta producatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!