StiriTech

Statii SuperCharger pentru masinile Tesla vor fi instalate in Romania, din 2019

SuperCharger

Intr-o discutie pe Twitter, Elon Musk, seful companiei Tesla, a confirmat ca, din 2019, toata Europa va fi acoperita cu statii de incarcare SuperCharger pentru masinile electrice Tesla. Vestea era confirmata deja pe site-ul companie, insa nu se stia exact in ce an aceste statii vor ajunge in Romania.

Supercharger

„Din Irlanda si pana la Kiev (Ucraina), si din Norvegia pana in Turcia, Europa va fi acoperita 100% cu statii Supercharger.”

Un fan roman care-l urmareste pe Elon Musk pe contul sau oficial de Twitter, a vazut discutia si-a cerut o confirmare pentru a fi sigur ca Romania e si ea inclusa in aceasta acoperire a companiei Tesla. Musk ia raspuns cu ‘Da’, cand a fost intrebat despre includerea Romanie.

Conform site-ului oficial al Tesla, primele statii Supercharger de incarcare rapida a bateriilor masinilor Tesla vor fi instalate in Bucuresti, Craiova si la Braila, insa mai mult ca sigur compania nu se va opri aici. Astfel de statii vor aparea, cel mai probabil si in alte orase din tara in urmatorii doi ani de zile, in functie de numarul masinilor Tesla ce vor circula pe teritoriul tarii noastre.

harta statii supercharger tesla romania

Pe langa posibilitatea de a achizitiona masini si tehnologie Tesla din Romania, clientii romani pot cumpara inclusiv acoperisul solar pe care compania il produce si monteaza deja in SUA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!