SmartphonesSOFTWAREStiri

Telefoanele Nokia 8 primesc actualizare Android Oreo

nokia8 2

Vineri, 24 noiembrie, unul din reprezentatii oficiali ai companiei HMD Global, a anuntat intr-o postare pe una din cele mai importante retele de socializare ca telefoanele Nokia 8 primesc actualizare Android Oreo. Telefonul este disponibil in Romania inca din luna octombrie a acestui an.

O serie de utilizatori de Nokia 8 (modelele TA-1052, TA-1012, TA-1004) din diferite tari europene (Serbia, Turcia, Polonia si Finlanda) au confirmat pe forumul XDA, ca au inceput sa primeasca software update-ul care aduce Android 8.0 Oreo.

nokia8 update oreonokia8 oreo sea region

Printre noutatile aduse de versiunea Oreo pe telefoanele Nokia 8 se numara functia Picture-in-Picture (PiP) care permite vizionarea de clipuri video de pe YouTube intr-o fereastra mica si in timp ce navigam prin telefon. O alta noutate este modul avansat de a interactiona cu notificarile telefonului chiar din bara de notificari (acces la mai mult continut direct din bara de notificari), imbunatatiri ale camerei foto, cat si o mai buna performanta a telefonului dupa trecerea de la Nougat la Android Oreo.

In cazul in care detineti un smartphone Nokia 8 si nu ati primit notificarea de upgrade la Android Oreo, ar fi bine sa luati in considerare faptul ca operatorii telecom vor intarzia aceasta actualizare de software pentru a o verifica si eventual a adauga propriile lor aplicatii in firmware. Ceea ce inseamna ca daca ati cumparat telefonul de la un operator s-ar putea sa mai dureze cel putin o saptamana pana sa primiti noul softul.

De asemenea, HMD Global, a anuntat deja ca intentioneaza sa actualizeze telefoanele Nokia lansate in 2017 la Android P, in 2018.

Ce model de Nokia 8 detineti? Si, in cazul in care ati primit actualizarea de software, asteptam comentariile voastre aici in articol despre modul cum se comporta sistemul/telefonul dupa upgrade.

via

10 Comments

  1. 29.dec.2017- dețin telefonul de 2 săptămâni, nici urmă de Oreo!

  2. E un lucru bun.si eu sunt curioasa de functiile cu care vine Android Oreo.

  3. Nu detin un Nokia, dar imi place mult aceasta acutalizare mai ales pentru functia PIP.

  4. Super o veste buna multa seriozitate din partea lor .Nokia au avut si au telefoane bune super

  5. Nu detin niciun model Nokia…momentan.
    Functia Picture-in-Picture mi se pare tare utila,e un mare avantaj sa poti naviga prin telefon si in acelasi timp sa ai acces la youtube.Si restul noutatilor cu care vine Android Oreo nu sunt de neglijat.

  6. O veste buna, Nokia isi respecta clientii mereu prin actualizarile oferite pt o cat mai buna functionare a telefoanelor.

  7. Deja? E foarte bine! Nokia vad ca se țin de promisiuni! Telefonul este foarte bun și trebuie sa primească actualizarea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!