SmartphonesStiri

Telefonul flexibil Samsung, nu va aparea pe piata mai devreme de 2019

Telefonul flexibil Samsung

Chiar daca trendul momentului este reprezentat de telefoanele cu display cu aspect 18:9, tehnologia de deblocare a telefonului cu ajutorul unor senzori de scanare a fetei si urmeaza sa intram in era telefoanelor cu senzor de amprente integrat sub ecran, probabil, cea mai interesanta functie pe care o asteptam de la telefoanele viitorului, e flexibilitatea lor.

Un astfel de gadget flexibil va fi si Galaxy X (daca va ramane aceasta denumire pana la lansarea produsului), a carui ecran/corp flexibil a tot fost promovat pe la evenimente IT, precum CES2018, insa pana in prezent producatorul sud coreean nu a reusit sa finalizeze un astfel de gadget pentru a-l scoate la vanzare si asta in mare parte datorita problemelor intampinate cu interfata produsului, conform sefului Samsung Mobile, DJ Koh.

E destul de complicat sa construiesti corpul unui telefon mobil dintr-un material plastic flexibil si subtire, dar care sa raspunda la comenzi tactile, la fel cum o fac telefoanele actuale cu display din sticla.

samsung foldable phone

Samsung Electronics intra in faza de dezvoltare a acestor panouri flexibile inca din aceasta primvara, insa nu va reusi sa produca masiva acest tip de panouri necesare telefonului Galaxy X mai repede de finalul lui 2018, astfel ca telefonul flexibil Samsung, nu va disponibil comercial mai devreme de 2019.

Se zvoneste ca telefonul flexibil Samsung va beneficia de un panou OLED din plastic, a carui diagonala va masura in jurul a 7.3 inci, iar gadgetul va putea fi utilizat in modul tableta atunci cand este deschis ca si-o carte, sau in modul telefon.

De a lungul anilor, am vazut o serie de incercari la ceea ce ar trebui sa fie un telefon flexibil, insa pana in prezent, niciunul dintre producatorii de telefoane mobile nu au reusit sa realizeze un gadget similar cu ceea ce vedem numai in filmele science-fiction.

Cine stie, poate 2019, va fi anul in care vom putea utiliza astfel de telefoane futuriste in design.

4 Comments

  1. I have noticed you don’t monetize your page, don’t waste your traffic, you can earn additional bucks every month because you’ve
    got high quality content. If you want to know how to make extra money, search for:
    Mertiso’s tips best adsense alternative

  2. Vor fi mult mai usor de manevrat in mana. Dupa ce vor aparea pe piata in Romania aceste telefoane ma voi duce imediat sa le testez.

  3. Mi-ar place sa pot avea în viitor un astfel de telefon, este ceva nou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!