SmartphonesSOFTWAREStiri

Telefonul iPhone X intarzie afisarea apelurilor pe ecran si lumea e nemultumita

Telefonul iPhone X intarzie afisarea apelurilor

O noua problema loveste cel mai nou telefon iPhone. Daca la inceput se credea ca e doar o problema izolata, in ultima saptamana numarul sesizarilor a crescut considerabil atat pe pagina de suport a celor de la Apple, precum si in mai multe comunitati online dedicate brandului american.

Telefonul iPhone X intarzie afisarea apelurilor

Problema sesizata de posesorii de iPhone X apare atunci cand cineva incearca sa ii apeleze. Telefonul incepe sa sune (ringtonul ales), insa ecranul ramane stins / in stand by (ecran negru) timp de mai multe secunde pana sa se aprinda si sa afiseze numele apelantului. Problema pare a fi una legata de software, iar Apple este deja la curent cu aceasta problema, astfel ca o rezolvare ar putea sosi odata cu un software update la o versiune noua de iOS.

Sfatul nostru e sa nu va resetati telefoanele si nici sa nu le returnati sau vindeti, fiindca nu rezolvati nimic. Mai multi utilizatori au incercat resetarea lor, insa fara niciun succes. Problema reapare dupa reset.

In plus, inclusiv telefoanele iPhone X nou achizitionate se comporta la fel dupa cateva zile de utilizare.

E o problema software pe care Apple o va rezolva, insa va trebui sa aveti rabdare pana la un nou update, deoarece nu exista in acest moment o solutie definitiva.

10 Comments

  1. Nu inteleg dai pe el o grămadă de bani si sunt mai proaste decat cele mult mai ieftine .la pretul care il are ar trebui sa fie as

  2. Cu cat pretul este foarte mare cu atat mai mult sunt si problemele lor eu unu nu sunt incantat de iphone nu sunt fanu lor am avut si nu sunt incantat

  3. Cum ziceam,prea multe erori.Ar merita premiul pentrubcele mai multe gafe, mai ales ca vorbim despre un telefon cu un pret deloc mic.

  4. Cred ca intr-un viitor apropiat moda iPhone va disparea.

  5. Pentru un smartphone premium cu un preț măricel așa ceva nu ar trebui să existe probleme

  6. Pe cat de scumpe pe atat de prost facute sunt, de evitat se recomanda, piata este bogata, avem de unde alege.

  7. Cu cât e mai sofisticat cu atât e normal să apară anumite probleme. Am încredere că totul are rezolvare la Apple, dar înțeleg și frustrarea oamenilor care au cumpărat acest iPhone X!

  8. Și uite asa pierzi potențialii clienți și greu le mai câștigi încrederea. Va trece mult timp pana va redresa siturația creata ,dacă nu se va mai ivi alta problema

  9. La câțiva bani costa acest telefon nu ar trebus sa aibă nici un fel de problema

  10. Iar probleme! Le va rezolva cu un update! Dar din păcate nu ar trebui sa fie atâtea probleme dacă pe telefon dai „o căruță” de bani! ✔️

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!