Vanzarile de iPhone 7 ar putea creste in urmatoarele luni, datorita fiascoului Samsung

1

iphone7plus

Conform analizelor si statisticilor actuale, Apple prin iOS 10, a trecut peste cea mai mare ratie de adoptie a noului sistem de operare, iar peste 50% din utilizatorii activi l-au instalat deja. Chiar daca nu se vorbeste despre iPhone SE, pot spune ca acesta completeaza excelent performantele si nevoile celor care vor un terminal al carui design este mai patratos, pe stilul vechi.

Odata cu lansarea lui iPhone7 si 7 Plus, Apple a inregistrat din nou un record de precomenzi, iar, datorita problemelor existente in cadrul Samsung cu modelul Note 7, se zvoneste, ca anul acesta si in primele doua trimestre din 2017, Apple ar putea inregistra o cota de piata mult mai mare decat s-ar fi asteptat, tocmai pentru ca imaginea celor de la Samsung a fost afectata, iar utilizatorii ar putea trece la iPhone conform acelorasi analize de piata.

In 2014, Apple a lansat iPhone-ul cu noua estetica care este continuata pana astazi, astfel ca suntem curiosi cum va arata iPhone8 anul viitor. Se zvoneste ca ar urma sa fie echipat cu un ecran OLED edge-to-edge, cu Touch ID incorporat.

Voi ce v-ati dori de la mult-asteptatul iPhone 8?

Articolul precedentO noua vulnerabilitate Flash pune in pericol siguranta datelor de pe Macbook-uri
Articolul următorSamsung incasari trimestriale peste ateptari. Increderea oamenilor in brandul Galaxy in scadere

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.