GamingStiriTechXBOX

Xbox One S All-Digital Edition (fara disc), ar putea debuta pe 7 Mai

xbox one s all digital edition

Se zvoneste de ceva timp ca Microsoft ar lucra la o noua generatie de consola Xbox. Model care spre deosebire de actualele console Xbox, ar sosi fara o unitate pentru discuri blu-ray. Adica, continutul sa fie in totalitate digital, stocat pe HDD.

Daca pana in prezent ne-am lovit strict numai de zvonuri care sugereaza ca consola va fi anuntata in luna aprilie a acestui an (Microsoft nesufland vreo silaba despre existenta unei astfel de console Xbox), iata ca pe finalul acestei saptamani, cei de la Windows Central, ar fi intrat in posesia unei imagini care dezvaluie cutia (ambalajul in care va fi livrata consola) si a unor documente care, spun ei, confirma data lansarii consolei ce ar trebui sa poarte denumirea Xbox One S All-Digital Edition.

Conform documentelor noua consola Xbox One S All-Digital Edition ar urma sa debuteze in cadrul unui eveniment cu presa, pe data de 7 Mai, data care (surprinzator sau nu) coincide cu evenimentul Microsoft Build 2019 Developer Conference, ce va avea loc in Seattle, Washington, intre 6 si 8 Mai 2019.

Avand in vedere ca Microsoft promoveaza intens, in prezent, serviciul sau Xbox Game Pass si ca, in paralel, lucreaza la dezvoltarea propriului serviciu de streaming de jocuri in cloud denumit xCloud (streaming jocuri de Xbox pe PC, console si telefoane mobile si tablete), aceste noi informatii despre posibila consola Xbox One S All-Digital edition prind sens.

Din moment ce Microsoft intentioneaza sa digitalizeze tot segmentul sau de gaming si sa lanseze si un serviciu de streaming in cloud dedicat jocurilor, ideea de a lansa o consola Xbox fara o unitate de citire discuri blu-ray pare cea mai logica miscare pentru Microsoft.

Mai mult, o consola Microsoft Xbox fara unitate blu-ray, ar putea insemna un pret mai mic cu pana la 100 euro comparativ cu pretul actualelor console Xbox disponibile in magazine, lucru care ar atrage si mai multi clienti, mai ales ca ambalajul din imaginea scursa online confirma ca noua consola va fi livrata cu un HDD de 1TB si versiuni digitale ale jocurilor: Forza Horizon 3, Sea of Thieves si Minecraft.

Aceeasi sursa mai spune ca, Microsoft, e in cautarea unei optiuni de livrare a noii console fara unitate blu-ray (cu jocurile in format digital gata pre-instalate pe HDD).La plasarea unei comenzi de catre client pentru noua consola, acesta sa aiba optiunea de a selecta ce jocuri sa fie  pre-instalate pe consola inainte de a-i fi livrata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!