AccesoriiStiriTechWearable

AirPods 2, anuntate de Apple cu baterie mai buna, Siri (fara tap) si incarcare wireless

AirPods2

Apple a mai anuntat un upgrade la unul dintre produsele sale saptamana aceasta. Dupa debutul noilor iMac-uri, al tabletelor iPad Air 3 si iPad Mini 5, iata ca, Apple lanseaza si generatia a doua de casti wireless AirPods.

Noul model de casti Apple AirPods aduc cu ele o autonomie de functionare mai indelungata. Apple promite cel putin 5 de ore de ascultare la o singura incarcare si 3 ore de ascultare in numai 15 minute de incarcare.

De asemenea castile ofera posibilitatea de a interactiona cu Siri numai prin voce direct, utilizand comanda „Hey, Siri”, astfel ca nu mai e necesar acel dublu tap pe casca. Totul se face hands-free cu noile casti.

Apple AirPods 2 vin optional cu incarcare wireless prin intermediul cutiei cu tehnologie Qi wireless integrata. Practic, Apple isi taxeaza clientii 40 de dolari in plus pentru aceasta a doua cutie, altfel primesti o cutie normala care va permite incarcarea castilor printr-un cablu cu conector Lightning.

AirPods 2 + cutia normala de incarcare a castilor costa 160 dolari, iar cei ce doresc incarcare wireless vor plati 200 dolari. Mai multe informatii pe magazinul Apple.

Vestea buna e ca aceasta noua cutie care ofera incarcare wireless castilor AirPods 2, este compatibila si cu primul model de casti AirPods si dispune si de un port pentru cablul Lightning, insa va trebui sa scoatem din buzunar nu mai putin de 80 dolari.

Apple AirPods 2 sunt cu pana la de doua ori mai rapide in conectare cu unul sau mai multe gadgeturi (iPhone, Apple Watch, Macbook, iPad), astfel ca atunci cand vrei sa treci de pe ceas pe iPhone, sau de pe iPhone pe Macbook tranzitia se face foarte usor si rapid.

Noua generatie de casti AirPods integreaza chipul H1, care aduce compatibilitate Bluetooth 5.0 (doar Bluetooth 4.2 pe castile anterioare) si eficienta in consumul de energie, astfel ca beneficiati de o ora de conversatii telefonice in plus pana sa necesite reincarcarea comparativ cu prima generatie de AirPods.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!