Xiaomi deschide primul magazin fizic, in Romania?

3

Xiaomi deschide primul magazin fizic

Xiaomi este o companie in continua crestere in ultimii 4-5 ani de zile, asta deoarece chinezii reusesc sa lanseze pe piata gadgeturi cu o calitate destul de buna la un pret acceptabile pe majoritatea pietelor de pe glob. In special pietele emergente.

Tot de cativa ani, romanii, au acces la produsele brandului Xiaomi, insa aduse din import de diverse magazine de retail, precum eMAG.

De anul acesta, Xiaomi, va deschide propriul magazin in Romania, la Sibiu. Debutul ar urma sa aiba loc peste exact 50 de zile la inceputul lunii Februarie, conform anuntului facut pe Facebook.

Locatia magazinului e pe strada Tribunei nr. 3, in Sibiu, conform paginii de Facebook deschise de brandul chinezesc pentru publicul din Romania. Pagina pe care este afisat si un numar de mobil: 0758 604 189, la care clientii din Romania pot suna pentru informatii.

Articolul precedentReviewul telefonului Nokia 8 (text si video)
Articolul următorDesigno Curve MX32VQ, noul monitor curbat Asus, fara rama

3 COMENTARII

  1. Nu este magazin oficial si daca proprietarul magazinului a adus din China un container de telefoane cu 4G in benzile asiatice, va treziti ca va functioneaza doar 3G-ul ;)

  2. Este cam departe de mine, dar mi-ar fi drag sa vad produsele Xiaomi. Tot ce am citit despre am ramas cu o impresie foarte buna.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.