SmartphonesSOFTWAREStiri

Xiaomi Mi A1 primeste actualizare Android Oreo. Iata noutatile aduse!

Xiaomi Mi A1 primeste actualizare Android Oreo

In primul rand, vreau sa va urez tuturor un calduros La multi ani cu ocazia intrari in noul an, si sa aduc o veste buna posesorilor de Xiaomi Mi A1!

Xiaomi a anuntat cu o zi inainte de intrarea in noul an ca incepe distribuirea actualizarii de software la Android 8.0, pentru posesorii de telefoane Mi A1 cu Android stoc.

Xiaomi Mi A1 primeste actualizare Android Oreo

Astfel, incepand de astazi ar trebui sa incepeti sa primiti o notificare de software update, software care odata descarcat si instalat ar trebui sa va treaca telefonul la versiunea Android 8.0 Oreo. Noua versiune aduce printre noutati un panou de notificari alb in loc de cel intunecat de pe Nougat. De asemenea, iti va permite sa accesezi sertarul de aplicatii cu un simplu swipe up (glisare in sus) oriunde pe ecranul principal.

Aplicatia ‘Files’ este si ea inlocuita cu o versiune total noua pentru multi-tasking si o mai buna structurare a fisierelor stocate in memoria interna a telefonului Xiaomi Mi A1.

Si noutatile si modificarile de sistem continua. Lista completa cu ceea ce aduce nou versiunea Android 8.0 Oreo, precum si capturi de ecran cu aceste modificari si cum vor arata ele pe noua interfata grafica, le puteti accesa intrand pe forumul oficial al producatorului chinez Xiaomi, aici.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!