EvenimenteSmartphonesStiri

Xiaomi Mi 9 debuteaza pe 20 februarie. Avem si o prima imagine!

Chinezii de la Xiaomi sunt foarte indrazneti! Tocmai au anuntat data pentru lansarea telefonului flagship Xiaomi Mi 9, iar data aleasa de acestia coincide cu lansarea telefoanelor Samsung Galaxy S10. Practic, Xiaomi si-a programat lansarea lui Mi 9 pe 20 februarie, in aceeasi zi in care Samsung anunta propriile telefoane de top.

Confirmarea datei de 20 februarie vine direct de la Lei Jun, unul din cei doi co-proprietari ai companiei chineze Xiaomi, care a publicat urmatorul poster dedicat lansarii telefonului Xiaomi Mi 9.

Xiaomi Mi 9

Pe langa data evenimentului posterul ne da posibilitatea de a ne forma o parere despre designul lui Mi 9, care din ce se poate observa pe poster va avea o carcasa din sticla cu o camera principala tripla (trei senzori + blitul pozitionati pe verticala).

In ceea ce privesc specificatiile telefonului, se zvoneste ca va beneficia de un incarcator de 27W (incarcare rapida), ne asteptam sa vina echipat cu procesorul Snapdragon 855 (produs de Qualcomm), cu 6GB memorie RAM, 128GB spatiu intern, insa nu cu modem 5G, ci cu modemul 4G LTE modelul Qualcomm X24.

Pretul recomandat de producator al smartphone-ului Xiaomi Mi 9, va fi undeva in jurul a 400 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!