EvenimenteSmartphonesStiri

Samsung confirma lansarea telefonului pliabil si flexibil alaturi de Galaxy S10, pe 20 Februarie

telefonului pliabil si flexibil

Samsung Electronics a invitat deja presa si confirmat ca va lansa in cadrul unui eveniment Unpacked noua gama de telefoane Galaxy S10, in San Francisco, pe data de 20 Februarie, cu ocazia celebrari a 10 ani de telefoane premium lansate sub gama Galaxy S.

De asemenea, Samsung confirma si lansarea telefonului pliabil si flexibil alaturi de gama de telefoane S10, printr-un teaser postat la inceputul acestei saptamani pe contul sau oficial de pe Twitter.

samsung foldable smartphone

Teaser-ul este, de fapt, un intro video in care apare un text ce se pliaza, indicand catre acest nou gadget cu doua ecrane Infinity, despre care se zvoneste ca unul ar masura 4.6″ in diagonala (cel frontal/exterior cand este pliat) si unul de 7.3″ atunci cand telefonul este utilizat deschis ca o carte (modul tableta).

 

Tot in cadrul evenimentului din San Francisco, Samsung Electronics, ar putea anunta un nou smartwatch Galaxy Watch, care ar putea purta denumirea Galaxy Watch Active (variant sport), un accesoriu care sa insoteasca noile telefoane Galaxy S10, Galaxy S10+ si Galaxy S10E, a carui ecran va masura 1.3″ in diametru (rezolutie 360 x 360 pixeli), va fi echipat cu o baterie de 230mAh, cu conectivitate LTE, NFC, GPS, senzor pentru puls, microfon si un difuzor.

Alte tehnologii dezvoltate de Samsung pentru anul 2019:

Se anunta un eveniment fabulos in San Francisco, pentru aniversarea a 10 ani de la lansarea primului smartphone Samsung Galaxy S, ce a avut loc in 2009.

https://youtu.be/ajD2WZioOOc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!