SmartphonesStiri

ZenFone 5 Lite, ar putea arata asa la lansarea din Barcelona

ZenFone 5 Lite

Asus a anuntat deja ca are programat un eveniment cu presa la Barcelona, pe data de 27 februarie, eveniment in cadrul caruia producatorul taiwanez e asteptat sa anunte noua serie de telefoane ZenFone 5, care va include cel putin 3 sau 4 modele de smartphone cu Android.

Printre aceste modele se va numara si ZenFone 5 Lite, un telefon care in ultimele zece zile a tot aparut in imagini promo scurse online si, mai recent, intr-o fotografie postata pe Instagram de cineva care are deja in teste un astel de telefon, probabil, un prototip.

Despre specificatiile telefonului nu se stiu prea multe la aceasta ora, decat ca va fi un model cu camere duale atat pe fata (2 x senzori 20MP) cat si pe spate (2 x senzori de 16MP), cel putin asta se speculeaza in presa de specialitate internationala si putem vedea si noi pe aceste imagini.

zenfone5 lite colors

Ecranul ar putea beneficia de rezolutie Full HD+ (1.080 x 2.160 px) si de o diagonala ce va masura undeva intre 5.5 si 6 inci. Sistemul de operare va fi cu siguranta Android Oreo, cu o noua versiune a interfetei grafice ZenUI peste acesta, si ne asteptam ca procesorul sa fie un Snapdragon mid-range din seriile Snapdragon 630 si/sau Snapdragon 660.

In ceea ce priveste pretul acestui ZenFone 5 Lite, ne asteptam ca el sa ajunga pe piata din Romania in aceasta primavara, la un pret intre 1.400 si 1.800 lei.

zenfone5 lite 2

sursa | sursa2

8 Comments

  1. Asus au laptopuri foarte bune insa telefoanele sunt mai slabute daca ar veni cu ceva nou ar avea mult de castigat

  2. Design arata foarte bine..prețul este destul de bun..

  3. Design-ul reusit, elegant…camerele duale sunt un punct forte,Android Oreo este cu siguranta asteptat de orice posesor de smartphone.Asteptam detalii suplimentare!

  4. Interesant pretul nu e prea mare mai ales ptr cei ce sil permit

  5. Îmi place cum sună „sigur va avea android Oreo”! Iar faptul că are 📷 performantă duală atât pe față cât și pe spate și procesor Snapdragon înseamnă că e de urmărit mai ales că are un preț estimativ mic in comparație cu altele.
    Oricum se observă o tendință de schimbare a gadgeturilor la un segment important din populație adică nu mai ai cum să navighezi cu telefonul cumpărat acum 4 ani cu 512 MB de RAM s.a.m.d…….

  6. Asus in domeniul telefoniei mobile nu este atât de tare cum este în domeniul computerelor, deci trebuie să vina cu ceva inovator, altfel va fi un alt model de smartphone din atâtea câte apar.

  7. Arata foarte bine! Si văd că e dual camera! Prețul este bun și va deveni un bestbuy.

  8. Arata foarte bine! Îmi place ca e din sticla și metal, dar seamănă cu Huawei P10 Lite destul de mult! Doar poziția camerelor este diferita și ca e dual! Oricum la ce preț va avea va fi cumpărat! 😀👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!