EvenimenteSmartphonesStiriTech

Asus va lansa telefonul ZenFone 6 pe 14 Mai, 2019

ZenFone 6

Asus se confrunta cu mari probleme pe segmentul de smartphone, unde telefoanele sale ZenFone nu prea prind la public din mai multe motive. Anul trecut spre exemplu, au anuntat ZenFone 5z in luna februarie (in Spania, dar separat de Mobile World Congress 2019, unde era toata lumea prezenta), si le-a luat mai bine de 3 luni de zile (pana in iunie-iulie 2018) pana sa inceapa comercializarea varfului sau de gama, in timp ce concurenta vandu-se deja cateva sute, poate milioane de unitati. In Romania de exemplu, Asus ZenFone 5Z a ajung pe rafturi abia toamna tarziu, o strategie falimentara pentru businessul cu telefoane mobile al companiei.

Se pare ca anul acesta vor apela la o alta strategie, insa la fel de neinspirata conform unei reviste inmanate reprezentantilor presei prezenti la MWC2019, in Barcelona.

In paginile acestei reviste apare o reclama Asus, care sugereaza ca lansarea varfului de gama ZenFone 6, va avea loc pe 14 mai. Insa in comerts, tot la fel de tarziu va aparea telefonul, ceea ce ne face sa credem ca vor avea din nou probleme cu vanzarile telefoanelor.

Asus pare sa aiba probleme serioase in departamentul de marketing, cel putin pe segmentul telefoanelor mobile.

Ciudat e faptul ca Asus a decis sa dezvaluie aceasta informatie legata de lansarea lui ZenFone 6 prin intermediul unei reviste tiparite in Spania, fara a anunta ceva online si fara a afisa postere imense pe cladirile din preajma Mobile World Congress 2019, ceea ce ne spune ca telefoanele din gama ZenFone nu sunt o prioritate in 2019.

Vom incerca sa luam legatura cu reprezentantii Asus Romania, pentru a ne confirma autenticitatea acestei date de lansare – 14 Mai 2019, in Valencia, a gamei de smartphone-uri ZenFone 6.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!