Bucharest Technology Week 2017 are loc intre 26 si 28 mai, la Bucuresti

Bucharest Technology Week 2017

Armată de roboței, Toyota Hybrid, trotinetă electrică și cel mai puternic laptop de gaming din lume, la Bucharest Technology Week

Bucharest Technology Week anunță noi tehnologii ce pot fi vazute și chiar testate de către vizitatori în weekendul din 26-28 mai, în expoziția din Piața George Enescu, langă Ateneu.

Armata de roboței din care fac parte Idol Y10A, Uno și Sphero BB-8 îi va cuceri pe fanii tehnologiei care vizitează Quickmobile la festivalul tehnologiei. Tot la standul lor, vor putea fi testate cele mai performate drone din lume – DJI Phantom 4 si Power Egg,  accesorii de gaming precum Guitar Hero sau aparate de masaj inteligente și brațara Star Wars Force.

Toyota Hybrid va prezenta cea mai mare gamă de automobile eco, hibride, ce nu necesită încărcare la priză  – Yaris, Auris, C-HR și RAV4.

În premieră, va dezvalui noul Yaris Hybrid, singurul model integral hibrid din clasa sa, lider in eficiența energetică, dar si cel mai recent model hibrid lansat, Toyota C-HR.

Acer vine la Bucharest Technology Week cu extreme ale tehnologiei de vârf: cel mai subțire notebook din lume, dar și cu mult așteptatul laptop de gaming cu ecran curbat de 21″ – Predator 21X – cel mai puternic laptop de gaming din lume. La standul Acer vizitatorii vor avea un spațiu destinat doritorilor să descopere și alte produse inovatoare precum gama de notebook-uri convertibile, ultrabook-uri, dispozitive de PC gaming și multe alte produse capabile să satisfacă nevoile variate ale utilizatorilor.

 

Trotineta electrică Myway Inokim Light Super Black este un produs top of the line din categoria sa și se va găsi la standul AirMoton. Trotineta se remarcă printr-o viteză superioară, de până la 30km/h ce poate fi ușor controlată grație celor 3 trepte de viteză. Myway Inokim Light Super Black este dotată cu un display ce oferă informații necesare, dar și cu o baterie de 36V de tip Li-Ion oferă o autonomie de până la 30km, în funcție de regimul de utilizare.  Sistemul de pliere și greutatea de doar 13 kg permit transportul facil în casă, lângă birou sau chiar în mijloacele de transport în comun ori în portbagaj.

La standul Vimar, vizitatorii vor găsi sisteme complete de automatizare rezidențiale, cele care fac din casele noastre, locuințe inteligente. Vimar oferă sistemul By-me care asigură controlul coordonat al mai multor funcții.  Confortul, sistemul de sunet, eficiența energetică și securitatea sunt integrate într-o tehnologie inteligentă, care este configurată în funcție de nevoile specifice dumneavoastră. Utilizand comunicația în radio-frecvența, sistemul consumă mai puțină putere și o folosește într-un mod mai inteligent pentru automatizarea casei. Toate funcțiile sunt controlate prin intermediul tastelor inteligente, a touch-screen-urilor, a telefonului mobil, tabletei sau computerului.

Pentru a putea testa toate tehnologiile prezente la Bucharest Technology Week, vizitatorii trebuie să se înscrie online, pe www.techweek.ro, și au acces gratuit.

6 Comentarii

 1. Catalina Paun

  16/05/2017 at 00:58

  Trotineta electrica, visul meu. Renunt la masina si ma duc la serviciu cu o astfel de trotineta, chiar sunt curioasa de pret. Cat costa???

  • Florin Lungu

   16/05/2017 at 11:44

   Trotineta electrică Myway Inokim Light Super Black peste 1000€ (in jur de 850-900€ reduceri) dar sunt si sub 1000 lei

   • Catalina Paun

    16/05/2017 at 21:43

    1000 de euro cam mult, undeva la 500 de euro e acceptabil

 2. Florin Lungu

  16/05/2017 at 11:45

  Astfel de targuri ar trebui sa fie cat mai dese si nu numai in Bucuresti

 3. Andruseac Dănuț

  17/05/2017 at 12:11

  Foarte multe invenții

 4. liviu pop

  22/05/2017 at 14:52

  trotineta electrica e super buna indiferent de marca

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *