EvenimenteSmartphonesStiri

Brandul Nokia Sirocco revine in Romania, dupa mai bine de 10 ani

Brandul Nokia Sirocco revine

In 2006, compania finlandeza Nokia anunta ceea ce urma sa devina brandul Sirocco si unul dintre cele mai elegante telefoane mobile din istorie, modelul Nokia 8800 Sirocco.

La mai bine de 10 ani distanta, brandul Nokia Sirocco revine pe piata romaneasca prin intermediul celor de la HMD Global, cei care produc in acest moment si lanseaza telefoane branduite cu sigla Nokia.

lansare hmd global nokia sirocco 5

In cadrul unui eveniment de presa la care am fost invitati si am participat ieri dupa-amiaza, HMD a lansat pe piata din Romania telefoanele Nokia 8 Sirocco, Nokia 7 Plus, Nokia 6 (2018 – generatia noua de Nokia 6), Nokia 1 si Nokia 8110 Banana. Telefoanele au fost anuntate pe finalul lunii februarie, la Mobile World Congress 2018, in Barcelona, iar la doua luni distanta noile modele anuntate sub brandul Nokia ajung si la noi.

Modelul Nokia 8 Sirocco are un pret recomandat de producator de 3.321 lei, si va fi disponibil in oferta operatorului Telekom si la partenerii retail ai producatorului. Telefonul este modelul premium al gamei anuntate in februarie, fiind construit in proportie de 95% din sticla curbata, dispune de o rama metalica, un display P-OLED de 5.5″ in diagonala cu rezolutie 2K si este echipat cu procesorul Snapdragon 835 si 6GB memorie RAM.

„Stiti cat de pasionati suntem de design. Un design bun ar trebui sa furnizeze o interactiune intuitiva si facila, o senzatie si un aspect extraordinar si performante fara cusur. Mai presus de toate, insa, ar trebui sa te faca sa simti ceva. Nokia 8 Sirocco reprezinta adevarata intruchipare a acestei maiestrii de a construi ceva elegant, combinand finisajul premium al sticlei curbate cu performante incredibile. Numele Sirocco este sinonim cu telefoanele ultra-premium din trecut si ni s-a parut potrivirea perfecta pentru metamorfoza de la un telefon deja popular la acest clasic al design-ului”, a declarat Rossen Petkov, General Manager, HMD Romania si Balcani.

Modelul Nokia 7 Plus are un pret recomandat de producator de 1.800 lei, si e disponibil in oferta retail a celor de la eMAG si in oferta operatorilor Telekom si Vodafone Romania. Acest model vine cu o baterie ce promite pana la doua zile de utilizare si de asemenea, Android curat, cu promisiunea ca va primi actualizari la noile versiun de sistem direct de la Google, prin proiectul Android One.

Un comentariu

  1. Chiar ma bucur ca a revenit si la noi in tara Nokia Sirocco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!