SmartphonesStiri

Butoane on-screen pe Galaxy S8 si Retina scaner. Se confirma si pozitia senzorului de amprente!

Butoane on-screen pe Galaxy S8 si Retina scaner

O noua serie de imagini ce il au ca protagonist principal pe urmatorul varf de gama al celor de la Samsung Electronics in 2017, Galaxy S8, au fost publicate si fac valuri pe internet.

Aceste fotografii surprind telefonul functionand (aprins), confirmand astfel faptul ca vom avea parte de butoane on-screen pe Galaxy S8, dar si confirmari pentru senzorul de amprente amplasat in mod ciudat in partea dreapta a camerei foto, precum si faptul ca vom gasi un senzor pentru scanarea ochilor pe noul S8 si pe „fratiorul” lui mai mare Galaxy S8+ (Plus).

galaxy s8 3

De asemenea, se confirma marginile curbate si carcasa in intregime din sticla cu o rama metalica pe margini asa cum ne-a obisnuit Samsung in ultimii ani, cand vine vorba de produsele sale de top.

Samsung va fi prezent la Mobile World Congress 2017 in Barcelona si anul acesta, insa nu va lansa mult-asteptatul Galaxy S8, ci o va face abia spre finalul lunii martie, in cadrul unui eveniment ‘Mobile Unpacked’, care, se zvoneste, ca va avea loc la New York.

galaxy s8 1

Ce parere aveti despre design-ul urmatoarei generatii de top de la Samsung, dar despre noile functii cu care el va fi dotat, precum senzorul de scanare al ochilor?

galaxy s8 1

galaxy s8 2

sursa foto: Slashleaks

8 Comments

  1. Senzorul de retina crezi ca e facut sa te ajute pe tine cu ceva sau pe altii?

  2. Design-ul este uimitor, iar noile functii va face ca produsul sa isi merite pretul.

  3. Este telefon revoluționar in opinia mea, cu o tehnologie de vârf, carcasa foarte rezistenta, caracteristici tehnice net superioare, se va vinde foarte bine chiar dacă prețul nu va fi unul redus,vdar investitia merita ?

  4. super pretul este peste 1000 de dolari banuiesc
    dar astept lansarea

  5. Sunt curios cum vor fi implementate acele butoane „on screen”… la unele pana acum nu e tocmai ce ar trebui, si oricat mi-ar displace butonul fizic „home”, emai rau cu butoane software implementate aiurea. In ceea ce priveste senzorul de retina… pe moment nu mi s epare important, insa in viitorul apropiat posibil sa-si gaseasca aplicabilitatea. In general telefonul arata destul de ok.

  6. La cate caractiviștii are și ce dotări cum sa nu faca”valuri” pe internet,sincer mi-ar place un asemenea telefon,dar prețul își va spune cuvântul. Un preț pe măsură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!