Campanie Buyback iPhone XR. Oferi telefonul vechi la schimb si primesti un pret + voucher 300 lei!

0

Campanie Buyback iPhone XR

Apple nu trece printr-o perioada prea buna de mai bine de un an de zile. Practic, din momentul in care a lansat pe piata iPhone X in 2017 la un pret care a trezit rumoare in randul fanilor fiindca pe unele continente pretul sarea de 1.000 euro lejer.

Anul acesta problemele s-au acutizat in interiorul companie Apple, aceasta nemaireusind sa comercializeze asa cum prognoza noile modele iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR. Ba chiar a fost nevoita sa scada producatia acestor modele si sa readuca in prim-plan modelul din 2017, pe care au reincput sa il produca datorita acestor probleme pe zona de vanzari.

Aceste scaderi se resimt si in Romania! Emag, unul din resellerii autorizati din Romania pentru brandul Apple, tocmai a anuntat o campanie Buyback iPhone XR, care le ofera romanilor posibilitatea de a cumpara un iPhone XR mai ieftin daca merg cu telefonul pe care il detin, acesta le este evaluat prin intermediul unei aplicatii de catre expertii magazinului si apoi primesc un voucher cu valoarea telefonului lor + un voucher de discount in valoare de 300 lei, conform acestei campanii Buyback iPhone XR.

Mai exact, pe un Apple iPhone XR veti plati la Emag pretul cerut de magazin din care se scad cei 300 lei (voucher cadou) si se mai scade si pretul la care a fost evaluat telefonul vostru pe care il veti preda la magazin. Pretul stabilit de expertii lor dupa analizarea si verificarea telefonului vostru.

Mai multe detalii despre aceasta campanie BuyBack iPhone XR, veti gasi pe site-ul magazinului.

Articolul precedentEvenimentul Huawei P30 confirmat pentru data de 26 martie, la Paris
Articolul următorGalaxy Fold, va fi denumirea comerciala a primului telefon pliabil si flexibil

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.