SmartphonesStiri

Huawei promoveaza camerele telefoanelor P20, in doua teasere video

Huawei promoveaza camerele telefoanelor P20

Pe 27 martie, la Paris, va avea loc marele eveniment de lansare al gamei de telefoane Huawei P20, eveniment care va introduce noua tehnologie pentru smartphone dezvoltata de producatorul chinez.

Huawei promoveaza camerele telefoanelor P20

In anticiparea conferintei de presa, din Franta, Huawei a lansat saptamana aceasta doua teasere video care lauda capabilitatile camerei foto triple a variantei Huawei P20 Pro (singurul model cu trei senzori) in conditii de luminozitate scazuta si atunci cand e necesar sa faci zoom, dar si cele ale camerei frontale dedicata selfie-urilor.

Desigur, ca cele doua teasere ascund designul si fata telefonului, insa Huawei crede ca necesara lansarea acestor clipuri pentru a evidentia ceea ce urmeaza sa soseasca pe finalul acestei luni, adica, o gama de smartphone-uri cu camere foto foarte performante. Ramane sa vedem daca modelul de top poate bate capabilitatile camerelor foto de pe iPhone X sau S9.

In ceea ce priveste designul gamei P20, tot astazi, au aparut cateva imagini retail (vezi sus), care ne dezvaluie si confirma (daca mai era nevoie) faptul ca toate cele trei modele din aceasta gama vor avea notch in partea de sus a ecranului, pentru a se alinia trendului (nu, nu Apple a lansat acest trend, au fost alte telefoane cu Android lansate cu multe luni inainte ca Apple sa anunte iPhone Zece, si oricum, din punctul nostru de vedere aceast breton urat care te deranjeaza atunci cand vrei sa urmaresti in modul full screen videoclipuri, e o eroare de design).

Pretul pentru cele trei modele incepe de la 370 Euro pentru varianta P20 Lite, si poate ajunge pana la 900 Euro, daca alegem modelul P20 Pro.

Pentru mai multe imagini de presa cu toate cele trei variante de P20, in toate culorie in care ele vor fi comercializate, vizitati WinFuture (site in lb germana)

https://www.youtube.com/watch?v=KUAlUa5Q4Hg

https://www.youtube.com/watch?v=_pqIYxjBiHQ

8 Comments

  1. Un brand bun cu specificatii foarte bune a telefonului

  2. Huawei țintește de ceva vreme tot mai sus! Cu asa specificații tehnice și design vor avea un loc asigurat in top!

  3. Brand apreciat de multi deci asteptam lansarea

  4. Chiar daca nu Apple a lansat trendul acelui „breton”,cam de când cu iPhone X a inceput aceasta nebunie…mie oricum nu-mi vine in minte alt telefon la care sa fi văzut până la iPhone.Teoretic Huawei ar trebui sa de-a lovitura cu aceasta camera foto tripla,dar sa vedem pe „viu” ce poate face.Asteptam lansarea deci…

  5. Un eveniment foarte aștept. ..Huawei este brand foarte apreciat

  6. Un eveniment foarte bine așteptat, Huawei este un brand care merita toata aprecierea.

  7. Cu această cameră triplă vine tăvălug nu alta gama Huawei P20!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!