AccesoriiGamingStiriTechWearable

Pretul castii HTC Vive Cosmos in Romania

Pretul castii HTC Vive Cosmos

La mijlocul lunii septembrie, HTC, anunta noua casca VR Vive Cosmos, intregind astfel gama HTC Vive cu un noul model a carui pret este mai accesibil comparativ cu pretul celorlalte modele

Spre deosebire de sistemul HTC Vive independent de computer, Vive Cosmos necesita conectarea la un PC Desktop.

HTC Vive Cosmos vine cu viziera retractabila ce e echipata cu panouri LCD (rata refresh 90Hz), a caror rezolutie combinata este 1.700 x 2.880 pixeli si dispune de un camp vizual de 110 grade.

pretul castii htc vive cosmos 3

De asemenea casca Vive Cosmos este modulara, astfel ca poate fi upgradata, in timp, cu diferite componente optionale. Va putea fi utilizata impreuna cu un smartphone si este compatibila cu adaptorul wireless HTC Vive.

Primul mod oficial anuntat este Vive Cosmos External Tracking pentru utilizatorii care doresc sa utilizeze in continuare statiile de baza Lighthouse existente pentru scenariile de urmarire si care, totodata, vor sa se bucure de avantajele performantelor superioare Vive Cosmos. Modul suporta ecosistemul de periferice Vive, precum Vive Tracker, oferind libertate pentru controlul VR. Acest mod nou va fi disponibil incepand cu primul trimestru al anului urmator.

Pretul castii HTC Vive Cosmos

In cadrul evenimentul de lansare oficiala a noului sistem de realitate virtuala pe piata romaneasca, HTC a anuntat pretul castii HTC Vive Cosmos. Casca are un pret de pornire de 3.950 lei, si creste in functie de caracteristicile optionale alese de clienti.

Specificatiile Vive Cosmos

  • Rezoluție: 1440 x 1700 pixeli pentru fiecare ochi (2880 x 1700 pixeli combinat)
  • Ecran: Dual LCD cu diagonala de 3,4 inci
  • Rată de refresh: 90 Hz
  • Câmp vizual: 110 grade
  • Audio: Căști stereo integrate
  • Conectivitate PC necesară: USB 3.0, DisplayPort™ 1.2
  • Porturi periferice: USB-C 3.0, conexiune proprie pentru moduri
  • Tracking: nu există cerințe minime de spațiu pentru poziția în picioare/așezat, minim 2m x 1,5 m pentru modul room-scale
  • Module Plăci Frontale: Vive Motion Mod (livrat împreună cu Cosmos) și Vive Cosmos External Tracking Mod (vândut separat)
  • Suport Vive Wireless Adapter: Da, vândut separat cu kit de fixare. Este necesar un slot PCIe disponibil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!