SmartphonesStiri

Pretul telefoanelor iPhone 8 Red Special Edition, in Romania

Pretul telefoanelor iPhone 8 Red

La inceputul lunii aprilie (2018), compania Apple a anuntat debutul telefoanelor iPhone 8 Plus si iPhone 8 Red Special Edition, modele pe care le produce in fiecare an (iPhone 7 Red Special Edition, in 2017), pentru a dona o parte din incasarile realizate de pe urma acestor telefoane catre organizatiile non-profit care lupta impotriva diferitelor maladii (HIV, malarie etc) de pe glob, dar in mod special de pe continentul african.

Pretul telefoanelor iPhone 8 Red

Telefoanele iPhone 8 Red Special Edition sunt disponibile de la finalul acestei saptamani si in oferta operatorului telecom Vodafone Romania, care listeaza si recomanda modelul Plus, in varianta cu 64GB spatiu intern, alaturi de abonamentul pe doi ani de zile RED 45 + 400 Euro avans.

Pentru achizitionarea modelului Iphone 8 Red Special Edition, in varianta tot cu 64GB spatiu intern si alaturi de acelasi abonament RED 45, necesita un avans de 300 Euro.

Ambele modele pot fi achizitionate si la liber (pret intreg) de la Vodafone de pe site sau din magazinele sale, daca clientul e dispus sa plateasca 865 Euro pentru varianta Plus, respectiv 760 Euro pentru modelul standard.

De la Orange Romania, le puteti achzitiona la fel, in ambele variante pe rosu: modelul iPhone 8 este disponibil cu abonamentul Orange Me 43 (pe doi ani) si avans 400 euro ori la 750 euro (pret intreg), in timp ce modelul iPhone 8 Plus Red special edition impreuna cu acelasi tip de abonament costa 500 euro sau 855 Euro la liber (ambele modele sunt in varianta cu 64GB).

Telekom Romania si RCS&RDS (prin oferta sa Digi Mobil), nu au aceste modele pe stoc deocamdata.

De asemenea, ambele modele sunt disponibile si in oferta retail a celor de la eMAG, de unde le puteti achizitiona la pret intreg sau in rate fixe fara dobanda, incepand de la pretul de 3.700 lei pentru modelul iPhone 8 64GB; 4.200 lei pentru modelul iPhone 8 Plus 64GB, respectiv 5.200 lei pentru modelul Plus cu 256GB spatiu intern (toate in varianta Red Special Edition).

5 Comments

  1. Cam măricel prețul dar cred ca in 2-3luni cu siguranta va mai scadea

  2. Oricum preturile sunt imense,dar macar donează o parte din încasări,orice susținere este binevenita…chiar daca le place sa și defileze cu acest lucru.

  3. Pretul de lansare sigur ca este urias dar usor, usor va scadea. Oricum pretul este ok pentru acest IPhone Red.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!