Probleme descoperite la telefoane Google Pixel 2 si 2 XL

8

Google anunta telefoanele Pixel 2

Dupa problemele intampinate de compania Apple pe un numar limitat de telefoane iPhone 8 a caror pret nu e tocmai unul de trecut cu vederea, iata ca, si Google are probleme cu noile sale telefoane din gama Pixel.

Probleme descoperite la telefoane Google Pixel 2

In ultima saptamana s-au inmultit numarul sesizarilor venite din partea posesorilor de telefoane Google Pixel 2 (ambele modele), care spun ca telefoanele lor fie au o problema la ecran — cand telefonul este inclinat intr-o anumita pozitie / la un anumit unghi se poate observa o nuanta de albastru pe ecran (modelul Pixel 2 XL produs de LG), fie se aude un sunet ciudat (ticait) similar cu cel scos de secundarul ceasurilor mecanice (modelul Pixel 2 produs de HTC).

Desi nu toate telefoane Pixel 2 sufera de aceste probleme, totusi, fiind un numar destul de important de sesizari, i-ar fi determinat pe cei de la Google sa investigheze pentru a afla care ar putea fi posibilele cauze ale aparitiei acestor probleme.

Nu se stie cu exactitate la aceasta ora daca probleme sunt de natura hardware sau software. Cu toate acestea compania Google Inc a anuntat deja ca e pe cale sa ofere o actualizare software care sa incerce sa rezolve ambele probleme intampinat de clientii care au achizitionat unul din cele doua modele de smartphone Pixel.

Telefoanele Google Pixel 2 sunt disponibile in Romania prin oferta anumitor magazine de retail. Pretul lor incepe de la aproximativ 3.700 lei si creste in functie de dotarile optionale alese de client.

Articolul precedentVodafone lanseaza Supernet 4.5G (viteze de pana la 800Mbps pe mobil)
Articolul următorVodafone lanseaza abonamentele Dynamic, dedicate micilor intreprinzatori

8 COMENTARII

  1. Unele telefoane livrate fara Android, poblemele cu ecranele care licaresc, sau care raman fara stratul oleofobic, altele nu percep atingerile facute pe marginile ecranului…cam multe probleme.

  2. Ce chestie, chiar nu-mi placea modelul dar sa aud ca mai are si probleme mai bine te lipsești!

  3. Daca google nu remediaza problema o sa fie mari pierderi.Speram sa revina cu vesti bune

  4. Asta nu este bine, la cata publicitate s-a facut si bani investiti, nu trebuia sa apara aceste probleme.

  5. Se pare ca graba strica treaba! Sper ca Googlr sa remedieze problemele altfel vanzarile au de suferit!

  6. O informatie nu prea buna speram sa o poata rezolva repede .pretul nu este mic sa treci cu vederea astfel de probleme.

  7. Of of 😂 atunci cand dai 1000 ron pe un smartphone, parca mai intelegi daca apar si probleme…insa la 4000 ron nu prea mai gasesti scuze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.