SmartphonesStiri

Telefonul Pixel 3 XL ce apare in video ar fi fost furat din Foxconn. Google investigheaza!

Telefonul Pixel 3 XL

Presupusul telefon Google Pixel 3 XL care a tot aparut in ultimele zile pe prima pagina a publicatiilor de tehnologie de pe tot globul, ar fi fost cumparat de un dealer de telefoane mobile din Ucraina (nu din Rusia, asa cum se credea initial) de la cineva care ar fi sustras nu unul, ci mai multe astfel de telefoane dintr-una din uzinele Foxconn, din China, telefoane inca nelasante pe piata de Google.

Telefonul Pixel 3 XL, care ar fi fost furat din Foxconn, China, apare intr-un nou videoclip

Astfel, marele gigant de cautare pe internet Google Inc impreuna cu Foxconn, au inceput investigatiile asupra acestui furt ce a avut loc in China, timp in care compania ar fi luat deja masuri de a bloca toate telefoanele furate. Dupa cum se observa in videoclipul de despachetare si hands-on cu telefonul Pixel 3 XL, acest smartphone este tinut in modul AirPlane, astfel ca nu are acces la retelele mobile locale si nici la cele Wi-Fi.

Aceasta investigatie confirma practic ca telefonul prezentat saptamana aceasta este intr-adevar un Pixel 3 autentic, telefon pe care Google ar urma sa il anunte pe data de 4 octombrie.

Revenind la ceea ce ne intereseaza pe noi ca utilizatori de smartphone si fani ai brandului Google Pixel, Pixel 3 XL-ul care apare in aceste imagini video nu arata rau de loc. Are margini foarte subtiri, un ecran imens cu notch, probabil cu aceeasi diagonala pe care o are si ecranul Super AMOLED al telefonului Samsung Galaxy Note 9, o estetica minimalista curata cu acelasi buton de Pornire intr-o culoare diferita de culoarea carcasei telefonului, doua difuzoare stereo amplasate frontal si sistemul de operare Android v9.0 Pie (placinta).

De asemenea, pe videoclip este testata si camera foto selfie a telefonului, fiindu-ne aratata capabilitatea camerei de a realiza portrete cu efectul bokeh.

6 Comments

  1. Arata foarte bine telefonul dar despre furt totul este posibil ce nu se poate intampla. Asteptam noutati cand investigati.

  2. Google avansează și nu se lasă mai prejos de competitori săi
    Imi place la Nebunie ca are ecranul așa de mare

  3. Google avansează și nu se lasă mai prejos de competitori săi
    Arata bine îmi place la Nebunie ca are ecranul așa de mare

  4. Arata bine îmi place la Nebunie ca are ecranul așa de mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!