Specificatiile telefoanelor Huawei P20 si noi imagini

Specificatiile telefoanelor Huawei P20

Huawei, ne-a anuntat deja ca va lansa gama de telefoane Huawei P20, pe data de 27 martie, in Paris. Telefoane premium ce vor beneficia de o serie de noutati, printre care se zvoneste ca e vorba de o camera tripla (3 senzori), acel breton similar cu cel de pe iPhone X si o noua unitate de procesare neurala, care va face ca seria de telefoane Huawei P20 sa fie una mult mai inteligenta, avand la baza inteligenta artificiala.

Conform unor surse din China, modelul standard de Huawei P20, va fi si cel mai slab echipat dintre modelele premium ce urmeaza sa fie anuntate. Acest model va sosi cu 4GB memorie RAM, cu 64GB spatiu intern pentru stocare date si o baterie de 3.320 mAh.

Modelul Huawei P20 Pro in schimb, va fi disponibil in doua variante: cu 6GB memorie RAM si 128GB spatiu intern si in varianta cu 8GB RAM si 256GB spatiu intern, insa ambele vor beneficia de o baterie de 4.000 mAh, la fel ca Mate 10 Pro.

Toate cele trei modele vor dispune de un ecran cu diagonala de 6″ si rezolutie 1.080 x 2.180 (Full HD+) si tehnologie Leica pentru camerele foto.

Despre camera foto principala se aude ca modelul standard va beneficia de o camera duala, in timp ce modelul Pro ar putea sosi cu o camera tripla, cu trei senzori: 12MP (senzor color) + 16MP (senzor alb negru) + 16MP (senzor telefoto), iar apertura va fi de f/1.8. Camera frontala va dispune de un senzor de 8MP pentru selfies cu apertura f/2.0.

Pretul modelului Huawei P20 Pro in varianta cea mai dotata (8GB RAM), ar costa numai 760 Euro, conforms aceleasi surse din China, insa e putin probabil ca, in Romania, cel mai dotat model de Huawei sa coste numai atat, daca e sa comparam preturile precedentelor modele premium lansate pe piata noastra.

De asemenea, se aude, ca Huawei va lansa si o varianta Lite a lui P20, una care va fi mult mai accesibila ca pret clientilor din Romania.

sursa

8 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *