Specificatiile telefoanelor Huawei P20 si noi imagini

Specificatiile telefoanelor Huawei P20

Huawei, ne-a anuntat deja ca va lansa gama de telefoane Huawei P20, pe data de 27 martie, in Paris. Telefoane premium ce vor beneficia de o serie de noutati, printre care se zvoneste ca e vorba de o camera tripla (3 senzori), acel breton similar cu cel de pe iPhone X si o noua unitate de procesare neurala, care va face ca seria de telefoane Huawei P20 sa fie una mult mai inteligenta, avand la baza inteligenta artificiala.

Conform unor surse din China, modelul standard de Huawei P20, va fi si cel mai slab echipat dintre modelele premium ce urmeaza sa fie anuntate. Acest model va sosi cu 4GB memorie RAM, cu 64GB spatiu intern pentru stocare date si o baterie de 3.320 mAh.

Huawei P20 and P20 Plus concept

Modelul Huawei P20 Pro in schimb, va fi disponibil in doua variante: cu 6GB memorie RAM si 128GB spatiu intern si in varianta cu 8GB RAM si 256GB spatiu intern, insa ambele vor beneficia de o baterie de 4.000 mAh, la fel ca Mate 10 Pro.

Toate cele trei modele vor dispune de un ecran cu diagonala de 6″ si rezolutie 1.080 x 2.180 (Full HD+) si tehnologie Leica pentru camerele foto.

Despre camera foto principala se aude ca modelul standard va beneficia de o camera duala, in timp ce modelul Pro ar putea sosi cu o camera tripla, cu trei senzori: 12MP (senzor color) + 16MP (senzor alb negru) + 16MP (senzor telefoto), iar apertura va fi de f/1.8. Camera frontala va dispune de un senzor de 8MP pentru selfies cu apertura f/2.0.

huawei p20 key specs

Pretul modelului Huawei P20 Pro in varianta cea mai dotata (8GB RAM), ar costa numai 760 Euro, conforms aceleasi surse din China, insa e putin probabil ca, in Romania, cel mai dotat model de Huawei sa coste numai atat, daca e sa comparam preturile precedentelor modele premium lansate pe piata noastra.

De asemenea, se aude, ca Huawei va lansa si o varianta Lite a lui P20, una care va fi mult mai accesibila ca pret clientilor din Romania.

sursa

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Koryna Ln Kov

Îmi plac specificațiile tehnice ale noului Huawei, memorie interna mare, camera foto performanta, preț sper că accesibil.

Popa Constantin

Specificații de top la gama P20 dar ce e de urmărit mai mult sunt prețurile atractive. Nu toți își pot permite iPhone X. Iar Huawei a oferit alternative bune!

Delia VioletaSi Ionut

Super telefonu pretul de 750 euro e oarecum mare dar are toate specifocatiile

Anda Stanciu

Specificații de top pentru acest nou smartphone. .memorie mare,preț accesibil și o camera foto mare

Preda Laura

Pret accesibil

Daniel Ionut

Sunt curios daca se confirma camera tripla.In rest cele 3 modele vin cu un display ofertant, rezolutie full hd+…avem si tehnologie Leica..specificatii de top.

Aileni Marian

Acest smartphone premium va fi un bestbuy datorita specificațiilor tehnice de ultima generație ce se vor regăsi pe device

Cristy Cristian

Un telefon cu specificații tehnice foarte bune

0
Would love your thoughts, please comment.x