SmartphonesStiri

Reclama oficiala a telefonului Galaxy S9, publicata online inainte de lansarea oficiala

Galaxy S9

In aceasta seara, incepand cu ora 19 (ora Romaniei), la Barcelona, Samsung Electronics va lansa in cadrul unui eveniment Unpacked cu presa telefoanele Galaxy S9 si Galaxy S9+ (Plus).

Insa Samsung nu prea mai are ce dezvalui peste mai putin de 7 ore si jumatate, in Spania, asta deoarece cam tot ce era de anuntat a fost scurs pe internet, inclusiv reclama oficiala a telefonului Galaxy S9, pe care o puteti vedea mai jos.

Galaxy S9 si S9 Plus debuteaza astazi, 25 Februarie

Reclama oficiala a telefonului Galaxy S9, ne ofera cateva informatii interesante si imagini care ne arata noua interfata grafica a aplicatiei Camera, camera foto care are la baza realitatea augmentata si inteligenta artificiala, astfel ca telefonul va putea traduce de exemplu instant orice text filmat cu ajutorul asistentului Bixby (Live Translation) sau poate oferi informatii on screen despre anumite obiecte.

De asemenea, aceasta reclama ne ofera detalii despre un Galaxy S9 securizat de pachetul Samsung Knox 3.1, care include senzori biometrici pentru recunoasterea faciala sau detectarea amprentelor utilizatorului.

Samsung va comercializa o varianta de S9 denumita Enterprise Edition, dedicata oamenilor de business care vor sa aiba in permanenta pe cineva care sa le tina in siguranta datele de la distanta, un fel de administrator de sistem care sa aiba grija ca software-ul telefonului lor sa fie securizat si updatat la zi timp de 4 ani de zile, cu actualizari de securitate pe care Samsung le garanteaza.

https://youtu.be/DQBpW-zWMXY

Designul telefoanelor Galaxy S9 e foarte putin diferit de cel al modelelor Galaxy S8 din 2017, si poate cea mai mare slabiciune a acestor telefoane din sticla foarte bine securizate din punct de vedere software, e fragilitatea carcasei. La primul impact cu o suprafata dura, sansele sunt extrem de mari ca, carcasa sa crape.

Pretul telefonului S9 va sari de 850 de euro, in varianta cea mai slab dotata, si poate sari de 1.100 de euro in varianta cel mai bine echipata hardware, mai ales daca se doreste si achizitionarea unuia sau a mai multor accesorii originale Samsung pentru acest model.

In ceea ce priveste disponibilitatea lui, telefonul Galaxy S9 va fi comercializat de catre Samsung imediat dupa lansarea lui, prin precomanda.

9 Comments

  1. Samsung continua trendul ascendent si cred ca si anul acesta se vor mentine in top.S9 pare un suler telefon , cu super specificatii si cu un super pret :)

  2. E prea mare pretul mai ales daca va sari de 1.100 €

  3. Pretul de 850 e cam marisor…sincer nu pot sa ma despart de acesti bani ptr acest telefon…desigur ca se merita pretul mai ales pte cei ce sil doresc

  4. De abia aștept, nu mă mai uit nici la jurnalul de știri pentru a urmări acest eveniment!

  5. Cu internetul, greu mai poți ține ceva secret pt o lansare oficială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!