SmartphonesStiri

Se inmultesc cazurile de dunga verde pe ecranul telefonului iPhone X

dunga verde pe ecranul telefonului iPhone X

De parca Apple nu are deja destule batai de cap cu noul iPhone X, despre care multa lume face misto (inclusiv Samsung a publicat recent o reclama), ca a si a aparut o noua problema.

Mai multi posesori de iPhone X au raportat probleme ale display-ului pe telefoanele lor, si anume este vorba despre o dunga verde pe ecranul telefonului iPhone X care apare vertical pe afisajul Super Retina HD al telefonului Apple. Chiar daca dunga verde nu afecteaza performanta telefonului, cu siguranta ca sta ca o scama, o geana in ochiul iritat al posesorului de iPhone X.

In cele mai multe cazuri dintre cele raportate pana in prezent online (inclusiv pe forumul Apple), aceasta dunga verde pe ecranul telefonului iPhone X apare pe marginea din dreapta a ecranului unde nu ar fi o asa mare problema, insa in unele cazuri aceasta dunga verde trece peste iconitele de pe home screen afectand inclusiv vizualizarea de videoclipuri ceea ce face ca experienta utilizatorului care a platit peste 1.000 de euro sa fie frustranta, mai ales cand stii cat costa reparatia telefonului iPhone X.

Cel mai probabil este un defect hardware din fabrica, insa problema pare cu ata mai serioasa cu cat apare pe mai multe continente de pe glob.

https://www.youtube.com/watch?v=3A5vNJ-NO0U

In cazul in care ati achizitionat deja un iPhone si intampinati aceasta dunga verde pe ecranul telefonului iPhone X, recomandarea noastra este sa cereti magazinului de unde l-ati cumparat sa va fie schimbat cu unul nou (sigilat), sau sa il returnati pentru a va recupera banii.

7 Comments

  1. iPhoneX ar trebui sa mearga brici, faptul.ca are defectiuni, va face sa nu.prea mai aiba succes in privinta achizitionarii.
    Sunt destul.de multe altetnative de a cumpara un telefon bun.

  2. Se pare ca sunt de evitat aceste tipuri de telefoane, care sunt si.scumpe, creaza si probleme.

  3. Frustrant, cu siguranta! Fie ca il schimba cu altul nou, fie ca iti returneaza banii, tot e un disconfort prin care nu ar trebui sa treci atunci cand vorbim de 1000 €.De fapt nici nu e vorba neaparat de suma, dar cand platesti pentru niste beneficii, te astepti sa nu te dezamageasca.

  4. Pentru suma asta cam orice defect ar aparea este iritant. Daca s-ar schimba asa usor in magazine ar fi bine.

  5. Decat sa se grabeasca sa prezinte 3 modele de telefoane, eu zic ca e mai bine sa te axezi pe unul si sa duci treaba la bun sfarsit .vorbim totusi de niste sume mari de bani pe care le dai, si nu accepta nimeni „greseli” care se tot repeta.plus ca le scade si din credibilitatea pe piata…

  6. Din pacate pentru Apple numai probleme cu noile deviceuri ce intr-un final vor aduce pierderi!

  7. E nașpa… Sa dai atâția bani pe un telefon și sa ai după probleme cu ecranul! Pentru asemenea bani ar trebui sa fie un telefon extrem de bun și sa nu ai probleme măcar în 2 ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!