EvenimenteSmartphonesStiri

Nokia Mobile anunta mai multe lansari la evenimentul din 26 Februarie (MWC)

Screenshot 883

Acum ca Nokia Technologies (sau ce a mai ramas din compania finlandeza dupa achizita diviziei de mobile si servicii) poate lansa telefoane mobile dupa expirarea clauzei din contractul incheiat cu Microsoft, finlandezii au licentiat HMD Global care va prelua brandul Nokia si are acordul de a lansa pe piata smartphone-uri si alte gadgeturi sub arhi-cunoscutul brand Nokia de anul acesta.

2017 a inceput cu lansarea primului astfel de produs, Nokia 6, un telefon mobil cu Android ale carui specifiicatii tehnice sunt cel mult decente.

Chiar daca fanii brandului sunt dezamagiti oarecum de acest anunt, deoarece Nokia 6 nu va fi comercializat de la inceput in Europa (Romania), ci doar in China, din partea Nokia Mobile vin si vesti bune.

Brandul Nokia, a anuntat, astazi, pe pagina sa de Facebook, ca vor avea loc multiple anunturi de lansare de produse pe data de 26 Februarie, adica, cu o zi inainte de debutul celui mai mare targ expozitional international – Mobile World Congress 2017, ce are loc anual in Barcelona.

3 Comments

  1. Abia astept sa aflu informatii despre mult asteptatul Nokia 8.

  2. E bine că Nokia vrea să lanseze tot mai multe device-uri. Sper să fie și bune , dar și cu prețuri moderate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!