SmartphonesStiriTelecom

Oferta telefoane Digi Mobil Optim

oferta telefoane digi mobil optim

De curand compania RCS & RDS a introdus noile abonamente Digi Mobil Optim care pe langa faptul ca ofera foarte multe minute si mesaje, ofera si trafic de net la un pret excelent.

In plus, RCS & RDS pune la dispozitia clientilor sai, un numar variat de telefoane cu preturi interesante, atat de interesante incat, se pare, ca multe dintre aceste modele nu mai sunt disponibile in oferta operatorului momentan.

Oferta telefoane Digi Mobil Optim:

Oferta de telefoane pentru abonamentele Digi Mobil Optim numara nu mai putin de 20 de terminale, cu preturi incepand de la 0 lei, si avand posibilitatea de a plati telefonul integral sau in rate dupa cum urmeaza. Printre aceste modele se numara HTC One M8, Sony Xperia Z2, Galaxy Note 3, iPhone 5C, Galaxy S5, iPhone 5S, Lumia 925, X1 Soul sau Nexus 5, ale caror review-uri sunt disponibile pe site-ul nostru.

Screenshot (5)

Mai trebuie sa stiti ca, daca detineti un abonament:

1. Minim un serviciu fix, televiziune Digi TV (prin cablu sau prin satelit) sau internet Digi Net de cel putin 6 luni si ai abonament facturat si achitat: beneciezi de pana la 4 telefoane, conform Grilei de tarifare 1. In cazul in care optezi pentru telefoane din gama incepand cu Huawei G 700, poti achizitiona maxim 2 telefoane din Grila 1 si maxim 2 telefoane din Grila 2.

2. Minim un serviciu x, televiziune Digi TV (prin cablu sau prin satelit) sau internet Digi Net de mai putin de 6 luni si ai serviciul instalat: beneciezi de pana la 2 telefoane, cate unul din ecare Grila de tarifare.

Daca nu esti abonat la niciun serviciu fix: beneficiezi de pana la 2 telefoane conform Grilei de tarifare 2.
Poti achizitiona pana la 4 SIM-uri (abonamente), indiferent de conditiile de achizitie a telefoanelor descrise mai sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!