SmartphonesStiri

Phabletul Galaxy Note 9, cu display Infinity de 6.4″ si baterie de 4.000 mah?

Phabletul Galaxy Note 9

A trecut ceva mai bine de o luna de zile de la lansarea telefoanelor S9, timp in care atat Galaxy S9, cat si S9 Plus au intrat in ofertele magazinelor retail si a operatorilor telecom de la noi.

Dupa cele doua modele de S9, urmeaza randul gamei Galaxy Note sa primeasca un nou membru, si anume pe Galaxy Note 9, despre care deocamdata se vorbeste numai la nivel de zvon, asta fiindca mai sunt cel putin 4-5 luni de zile pana cand phabletul Galaxy Note 9 va debuta oficial.

Referitor la aceste zvonuri pe surse, astazi, aflam ca, phabletul Galaxy Note 9, ar urma sa primeasca un display Infinity cu diagonala de 6.4″, si nu, nu va avea notch (breton), Samsung fiind unul din putinii producatori asiatici care nu adera la sutpidul trend initiat de branduri mai putin cunoscute, adoptat apoi de Apple pe generatia a X-a de iPhone si transformat intr-un mare cult a carui adepti au devenit mai toti producatorii de telefoane cu Android, in 2018. Si, aici, o sa enumeram telefoanele cele mai importante care au fost anuntate pana in prezent cu acest tip de breton: Huawei P20, ZenFone 5 si urmeaza LG G7 ThinQ si OnePlus 6.

Pe langa display-ul gigant, phabletul Galaxy Note 9, isi va schimba usor si designul. Cel mai probabil va beneficia de o camera duala similara cu ceea ce vedem pe Galaxy S9 Plus, a caror senzori vor fi aliniati pe verticala, la fel si senzorul de amprente, deoarece nu va beneficia de un senzor pentru amprente integrat in ecran direct, asa cum se spera.

Despre baterie, se zvoneste, ca Samsung ar integra una cu capacitate de 4.000 mAh, ceva mai mare ca pe modelele anterioare, astfel ca autonomia de functionare in tandem cu noul procesor Exynos 9810 sau Snapdragon 845 (in functie de piata unde va fi comercializat), a carui consum de energie este mult mai bine optimizat si astfel mai redus, crescand astfel autonomia de functionare al gadgetului.

Pretul lui Galaxy Note 9 nu va fi mai mic de 900 Euro, ba chiar credem ca va sari de 1.000 Euro, cand va ajunge pe rafturile magazinelor de la noi.

2 Comments

  1. Este foarte bine ca Samsung nu se alinieaza trendului actual, cu notch..e bine ca mai sunt si producatori cu capul pe umeri.Bateria de 4000 mAh ma incanta, este una din principalele caracteristici la care ma uit la orice gadget

  2. Ar trebui sa fie ceva wow Galaxy Note 9 ca sa atraga publicul, cel putin eu am asteptari mari de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!