SmartphonesStiri

Xperia XZ2 Pro H8116, ar putea fi primul telefon Sony cu ecran OLED 4K 18:9

Xperia XZ2 Pro H8116

Dupa anuntata demisie a sefului diviziei Sony Mobile, compania pare ca va face pentru prima data o schimbare radicala in ceea ce priveste gama sa de telefoane Xperia.

Incepand cu Mobile World Congress 2018, la Barcelona, producatorul nipon ar putea introduce o noua gama premium de telefoane cu Android, una care sa renunte la design-ul Omnibalance promovat cu atata incapatanare inca din 2012.

Xperia XZ2 va fi denumirea comerciala sub care noile telefoane Sony vor fi lansate pe finalul acestei luni, in Spania.

Printre ele se va regasi Xperia XZ2 Compact si modelul de top Xperia XZ2 Pro H8116, care ar putea fi promovat ca primul telefon din lume care sa dispuna de un ecran OLED cu rezolutie 4K. Cel putin zvonurile din presa din afara sugereaza un telefon XZ2 Pro cu rezolutie 2.160 x 3.840 pixeli.

sony

De asemenea, Xperia XZ2 Pro H8116 este asteptat sa ruleze Android 8.1 Oreo si sa soseasca echipat cu procesorul Snapdragon 845, cel putin 4GB memorie RAM, 64 / 128 GB spatiu intern, camere foto de 13MP pe fata, respectiv o camera duala pe spate cu senzori de 18MP + 12MP.

In plus, telefonul va beneficia pe langa display-ul cu aspect 18:9 pe care s-ar putea sa il vedem pe toata gama Xperia XZ2, si de o carcasa rezistenta la apa (certificare IP68) si o baterie nedetasabila cu capactiatea de 3.420 mAh.

Despre pretul si disponibilitatea telefonului Xperia XZ2 Pro H8116, se zvoneste ca va avea un pret de pornire de aproximativ 900 Euro si ca va fi disponibil abia de la finalul lunii Aprilie sau chiar mai tarziu, pe la inceputul lunii iunie 2018.

7 Comments

  1. Concurenta foarte mare telefoanele sunt slabute insa o sa vedem pe viitor cum o sa fie

  2. Oho, model de top cu un pret pe masura.Sunt curios de cum o sa fie primit pe piata…capacitatea bateriei cam mica.

  3. Să apară în iunie și tot merită așteptarea să vezi un telefon cu ecran OLED cu rezoluție 4K. Va fi cel mai frumos ecran la momentul acesta după părerea mea celelalte caracteristici vor fi complementare acestui minunat ecran al lui Xperia XZ2 Pro H8116. E de bine!

  4. Vom vedea dacă vor avea succes în piața de profil cu aceste viitoare modele! Era timpul pentru o schimbare de design!

  5. Vom vedea ce va oferi în viitor pe piața mobila..concurenta este mare

  6. Vom vedea ce vor oferi in viitor pe piata mobila, avea aștept, concurenta este mare, depinde de cel care va menegeria proiectul :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!