EvenimenteSmartphonesStiri

Samsung promoveaza primul sau smartphone cu ecran ce acopera complet partea frontala

ecran ce acopera complet partea frontala

Samsung Electronics ne tachineaza de ceva vreme legat de primul sau telefon mobil cu ecran si corp flexibil, pliabil, pe care ar urma sa il lanseze pana la finele acestui an. Insa acesta nu este singurul gadget interesant pe care compania il pregateste de lansare pentru urmatoarele 6 luni de zile.

Anul viitor Samsung implineste 10 ani de la lansarea primului sau smartphone flagship sub gama Galaxy S, astfel ca producatorul ne pregateste o mare surpriza. Se zvoneste deja ca Samsung va lansa Galaxy S10 in trei variante, toate cu ecran ce va acoperi in proportie de peste 94% partea frontala. Aceleasi zvonuri spun ca, camera foto frontala va fi integrata foarte discret undeva in display-ul Super AMOLED (vezi foto mai jos).

samsung galaxy s ecran full

Pana la debutul noilor telefoane din gama Galaxy S10, a caror debut va avea loc in preajma Mobile World Congress 2019, Samsung a lansat astazi de dimineata, in China, telefoanele Galaxy A9s ( Galaxy A9 2018 cu camera principala cu patru senzori) si Galaxy A6s (primul telefon Samsung cu asamblare externalizata catre o alta companie), eveniment in cadrul carui ne-a aratat si vorbit despre primul sau smartphone cu ecran ce va acoperi aproape in totalitate partea frontala, o caracteristica pe care utilizatorii de smartphone o cer si o asteapta de ani buni nu numai de la producatorul sud-coreean, dar si de la ceilalti producatori de telefoane mobile.

galaxy a6s galaxy a9s

Galaxy A8s, sau oricare va fi denumirea sa finala, va fi prezentat in cadrul IFA 2019 in Las Vegas la inceputul anului viitor. Va fi primul smartphone produs de Samsung cu un astfel de design, si anume: cu partea frontala numai ecran. Cu margini minuscule sau deloc, fara barbie si fara frunte. Partea frontala construita in intregime numai din panoul AMOLED. Suna misto, nu-i asa, mai ales ca discutam despre un telefon mid-range pe care Samsung il va anunta peste mai putin de 3 luni de zile.

4 Comments

  1. Wow wow wow cât de tare poate sa fie
    De abia aștept sa vad acest nou model
    Clar va fi un moment important atat pentru Samsung cât și pentru “istoria” telefoanelor mobile

  2. Presimt ca va unul dintre cele mai memorabile evenimente de lansare din ultimii ani. Asteptam cu mare interese si nerabdare evenimentul. 🤗

  3. Super mișto, aștept cu nerăbdare lansarea, mai multe poze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!