EvenimenteGamingSmartphonesStiri

RAZER Phone 2, ar putea debuta pe 10 octombrie, intr-un eveniment organizat la Hollywood

RAZER Phone 2

RAZER a intrat pe nisa de smartphone-uri cu mai putin de 2 ani de zile in urma si deja a lansat RAZER Phone, primul smartphone de gaming dedicat segmentului de competitii eSports desfasurate pe tableta sau telefonul mobil. Insa cum hardware-ul telefoanelor devine irelevant cam la 6 – 8 luni de zile, compania e pe care sa anunte un nou model care sa se poata lupta cu noua generatie de telefoane cu Android lansate in ultimele luni.

Astfel, RAZER a inceput sa trimita invitatii presei tech de pe glob la un eveniment ce va avea loc pe data de 10 octombrie, in Hollywood, California. Invitatia sugereaza cateva lucruri care ne fac sa credem ca e vorba despre lansarea telefonului RAZER Phone 2.

In primul rand, se poate distinge silueta unui smartphone dreptunghiular, apoi se face referire la un eveniment al carui subiect principal este gamingul mobile flagship, iar pe programul listat de compania RAZER de pe invitatie, la final apare scris Mobility Showcae, care nu inseamna altceva decat sesiunea de hands-on dedicata presei cu produsul mobil ce urmeaza sa fie prezentat in keynote-ul CEO-ului companiei Min-Liang Tan, pe data de 10 octombrie.

Despre RAZER Phone 2 se stie la aceasta data si numai la nivel de zvon, ca va fi echipat cu procesorul Snapdragon 845 si va ca dispune de un setup LED Chroma.

Si cum concurenta pe aceasta nisa a telefoanelor mobile dedicate pro gaming-ului din zona eSports este deja acerba, unele companii chiar esuand in trecut cu proiectele lor, RAZER va trebui sa aduca destul de multe noutati cu RAZER Phone 2, mai ales ca in preajma zilei de 10 Octombrie mai sunt alte cateva lansari de telefoane, printre care evenimentul LG de pe 3 octombrie (lansarea lui LG V40 ThinQ), evenimentul Pixel 3 al celor de la Google (de pe 9 octombrie), Samsung are un eveniment Galaxy programat pentru 11 octombrie, Huawei cu al lor eveniment ce va avea loc cateva zile mai tarziu (pe 16 octombrie) plus ca au lansat deja un smartphone de gaming. Si sa nu uitam ca urmeaza sa apara si Oneplus 6T, Oneplus are deja o colaborare cu echipa FNATIC.

5 Comments

  1. Au avansat repede, bravo lor asteptam lansarea, sper la un pret accesibil.

  2. Bravo lor au avansat foarte repede, asteptam lansarea si speram un pret accesibil.

  3. Super veste, sper ca nu va avea un preț prea mare. Aștept lansarea.

  4. O veste buna! Acum asteptam lansarea lui, sa aflam mai multe detalii depsre el. Sunt curioasa si la ce pret va debuta fata de celelalte. 🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!