SmartphonesStiri

Record de precomenzi Galaxy Note 8 inregistrate de Samsung in propria tara

Pretul telefonului Galaxy Note 8

Samsung Electronics a decis la inceputul acestui an sa nu renunte la gama sa Galaxy Note, dupa marea retragere a lui Galaxy Note 7 din piata, lansand spre finalul acestei veri noul Galaxy Note 8, si pare ca au luat o decizie foarte buna conform cifrelor raportate de producatorul sud-coreen in presa din propria tara.

Conform publicatiei The Korea Herald, Samsung Electronics, ar fi inregistrat peste 850.000 de precomenzi pentru modelul Galaxy Note 8 cu S Pen in fereastra de timp dedicata precomenzilor (8 zile) si asta numai in Coreea de Sud. Mai mult decat dublul comenzilor inregistrate de Samsung in aceeasi perioada a anului trecut pentru Note 7, perioada (13 zile) in care a inregistrat 380.000 de precomenzi pentru modelul ce a fost retras de pe piata la inceputul acestui an.

Samsung Electronics a mai anuntat ca 65% dintre aceste 850.000 de precomenzi au fost plasate pentru modelul Galaxy Note 8 de 64GB, in timp ce modelul de 256GB a totalizat un procent de 35%. In ceea ce priveste culoarea aleasa de acesti clienti, pe primul loc se claseaza modelul pe negru urmat de varianta pe albastru.

Pretul telefonului Galaxy Note 8 in varianta de 64GB este de aproximativ 810 Euro in Coreea de Sud, in timp ce modelul cu 256GB are un pret de aproximativ 930 Euro.

Spre finalul saptamanii trecute, Samsung Romania a anuntat disponibilitatea lui Note 8, in toate magazinele partenere producatorului din piata locala.

8 Comments

 1. Cei de la Samsung sunt o adevarat forta pe piata…in ciuda micilor erori care intervin, se pare ca inca prezinta incredere si isi pastreaza clientii fideli.

 2. Buna alegere .Uneori mai sunt si esecuri dar trebuie sa risti sa castigi victoria iar cei de la Samsung au o crestere mare de comenzi la telefoane .felicitari si succes

 3. Cei de la Samsung sunt superbi o sa fie cu telefoanele iin top chiar daca au avut si icidente neplacute .o sa fie cu succes felicitari

 4. Galaxy Note 8 nu este ce a fost fiasco Note 7.
  Au invatat din erorile produse si au remediat.

 5. Bravo lor ca au mizat pe noul Galaxy Note 8.
  Rezultatele se vor vedea :)

 6. Nici nu ma asteptam sa aibe un record mai mic! Samsung a avansat mult in ultimul timp! Pana si mobilul meu este Samsung; sotul a mai achiziționat un samsung A5 zilele trecute! Vânzările cresc! Mai ales ca modelul Note 8 era unul foarte asteptat

 7. La un asemenea produs, era și de așteptat! Un telefon extrem de bun și desigur foarte lăudat, care va fi printre primele topuri o multă perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!