SmartphonesStiri

Apple produce iPhone X din nou si reduce productia modelelor din 2018

Apple produce iPhone X

Dupa decizia de a miscora productia de telefoane iPhone Xs, iPhone Xs Max si iPhone Xr, Apple pare sa fi revenit si asupra deciziei de a nu mai produce modele lansate in 2017, in principal modelul iPhone X, datorita preferintelor oamenilor.

Conform unor surse ale publicatiei The WallStreet Journal, Apple trebuie sa isi atinga cota de panouri OLED comandate deja de la producatorii asiatici cu care colaboreaza. Si, cum productia modelelor iPhone din 2018 e in scadere datorita pretului foarte ridicat si a cererii slabe din partea clientilor la nivel global, iar cererea de iPhone X 2017 ramane constanta, Apple, a decis, sa readuca pe liniile de asamblare telefonul iPhone X de anul trecut.

De asemenea, se vorbeste de o reducere a pretului modelului iPhone Xr pe anumite piete, iar daca trendul actual continua si in 2019 (oamenii preferand modelele din 2017 in defavoarea celor de anul acesta), in primele trei luni ale anului viitor, s-ar putea sa vedem o reducere a pretului modelelor 2018 la nivel global (inclusiv in Romania).

Cel mai scump model de iPhone lansat in 2018 ajunge la aproape 2.000 euro in prezent. E vorba de modelul iPhone Xs Max cu 512GB spatiu intern, a carui pret este la acelasi nivel cu cel al laptopurilor Macbook, daca va vine sa credeti. Si asta in conditiile in care Apple e acuzata an de an de lipsa de inovatie, de originalitate in ceea ce priveste lansarile de gadgeturi.

Cu ani in urma, Apple era vazuta ca o companie care conducea aceasta piata a gadgeturilor prin inovatie. Acum, americanii, se multumesc cu adoptarea si imbunatatirea pana la perfectiune a tehnologie deja existente, motiv pentru care companiile chineze au inceput sa castige teren in fara celor de la Apple.

Un comentariu

  1. Până acum, Apple părea că reuşeşte să compenseze destul de bine vânzările scăzute de iPhone-uri cu preţurile mai mari. Totusi, noile modele nu par să atingă proiecţiile de vânzări pe care compania le aştepta.Apple a mai redus în trecut preţul anumitor produse doar pe anumite pieţe cheie, fără să facă acelaşi lucru la nivel mondial. Sa nu be bucuram prea tare. 😔

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!