SmartphonesStiri

Cat costa reparatia telefonului iPhone X, iPhone 8 si 8 Plus?

Cat costa reparatia telefonului iPhone X

Acum ca noile modele de iPhone sunt aproape in intregime din sticla si ca probabilitatea ca utilizatorul sa scape din mana cel putin o data iPhone-ul in decursul a doi ani de zile este foarte mare (perioada semnarii unui abonament cu un operator telecom), se recomanda asigurarea telefonului.

Cat costa reparatia telefonului iPhone X? Dar cea a lui iPhone 8 si 8 Plus?

Apple a afisat pe site-ul sau preturile pentru serviciul sau AppleCare+ alaturi de preturile pe care un posesor de iPhone X, iPhone 8 si 8 Plus trebuie sa le plateasca in cazul in care ecranul telefonului crapa si nu are aceasta asigurare AppleCare.

Astfel, un posesor de iPhone X care cheltuie 1.000$ in Statele Unite ale Americii pentru achizitia telefonului, va trebui sa plateasca 280$ pentru reparatia ecranului crapat/spart, respectiv 550$ pentru alte stricaciuni ale telefonului (inlocuirea panoului de sticla de pe spate, etc), conform site-ului Apple.

Posesorii de iPhone 8 Plus vor trebui sa scoata din buzunar 170$ pentru inlocuirea ecranului, respectiv 400$ pentru alte reparatii, in timp ce posesorii de iPhone 8 vor trebui sa scoata din buzunare 150$ pentru ecran, respectiv 350$ pentru alte reparatii.

In cazul in care clientul are platita asigurarea AppleCare+ care costa 200$, acesta nu va mai scoate din buzunar mai mult de 30$ pentru inlocuirea ecranului, respectiv 99$ pentru alte reparatii ale telefonului iPhone X.

Tineti cont ca aceste preturi sunt pentru clientii din SUA si ca in Romania se face conversia la moneda Euro, la care de obicei se mai adauga si adaosul comercial al magazinului / operatorului telecom.

In orice caz, e important si prioritar ca telefonul pe care platesti peste 1.100 de euro (in cazul lui iPhone X), sa fie asigurat (la operatori sau reselleri / retaileri) deoarece riscul ca ecranul sau panoul de sticla din spate sa crape la prima scapare a telefonului pe jos, este foarte ridicat.

sursa

9 Comments

 1. Mi se par niste sume exorbitante! Mai ales ca in 2 ani, de exemplu, este foarte posibil sa fie nevoie de reparatii.Macar faci asigurarea AppleCare+, cu toate ca e un pic deplasat sa iti asiguri telefonul.E peste putera mea de intelegere aceasta nebunie.

 2. mi se pare absurd sa coste atat de mult o repatatie este foarte mult

 3. O solutie buna este asigurarea pt ca o reparatie vosta mai mult decat o reparatie.
  Asa anual macar la o defectiune, cel asiguratai plateste mult mai putin.

 4. De asta nu agreez eu genul asta de telefom. Pt pretul exorbitant si pt o reparatie.
  Mult mai ok sunt smarphon+urile.

 5. Un telefon cu un pret prea mare chiar daca este iPhone sa dai atat la reparat este absurd

 6. Preturile astea mi se par o gluma proasta.Niciodata nu am inteles isteria asta in ce priveste iPhone-ul…

 7. E absurd! Dar pentru linistea ta si evitarea unor probleme cardiace in cazul unui incident recomand cu incredere asigurarea !

 8. Costa prea mult! Deci dacă achiziționezi un IPhone de anul acesta și l-ai spart mai bine cumperi un telefon mid-range 😂😂👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!